Therapie

Therapie

Er vindt individuele therapie, koppel therapie, en Gezinstherapie plaats. Je kan dus alleen op gesprek komen, of samen met iemand anders.

 

De gesprekken vinden plaats op ons praktijk.

De gesprekken kunnen in het Turks, Nederlands of Engels.

Leergroepen

Leergroepen

~~EMOTIONELE INTELLIGENTIE~~

De leergroepen zijn een belangrijke en leuke tak binnen de Psychologiepraktijk.

 

Voor kinderen en jongeren tussen 6 en 18 jaar (verschillende groepen)

Woensdag of zaterdag

2 uurtjes per week

 

De leergroepen zijn ontwikkeld en steeds meer gespecialiseerd in de Emotionele ontwikkeling van

kinderen en jongeren tussen de 6 en 18 jaar. De deelnemers komen éénmaal per week samen. Tijdens deze bijeenkomsten leren ze over veel thema’s bv. over lichaamstaal, gedrag van anderen observeren en begrijpen, je eigen gedrag, gevoelens en gedrag begrijpen. Ze reflecteren; denken goed na en bespreken hetgeen zij zien in de wereld. Onderwerpen zoals respect, pesten, vriendschap, etiquette, talenten, muziek, school enz worden besproken. De deelnemers leren van de andere kinderen en van de psychologen. Taalontwikkeling, vergroten van ons woordenschat tot ontwikkeling van ons zelfbeeld en zelfvertrouwen zijn belangrijke punten. Iedereen die wilt deelnemen aan een leergroep kan zich inschrijven.

 

Contacteer de Psychologiepraktijk en vraag gerust wanneer de volgende leergroep begint.

Leerlingen begeleiding

Leerlingen-
begeleiding

Praktijk Saffier begeleidt jaarlijks tussen de 25 en de 30 leerlingen/studenten. Zowel Leerlingen van het Lager Onderwijs als studenten van het het Middelbaar/Hoger Onderwijs nemen jaarlijks contact op voor begeleiding. Een deel van deze leerlingen/studenten contacteren ons praktijk zelf maar scholen zijn steeds meer op de hoogte van onze werkingen waardoor doorverwijzingen steeds preventiever gebeuren wat bijdraagt tot betere resultaten.

 

De meeste meldingen kunnen ondergebracht worden onder 4 categorieën:

 

  • Gedragsproblemen
  • Leerproblemen
  • Psychische problemen
  • Andere problemen

CROSS-CULTURELE PSYCHOLOGIE

 

Binnen de sector psychische hulpverlening en jongerenbegeleiding worden we door instanties steeds meer erkend voor ons cross-culturele aanpak. Wij bieden onze diensten op maat van de jongeren ongeacht hun achtergrond en socio-economische achtergrond.

Terugbetaling Ziekenkas

Terugbetaling Ziekenkas

Tekst

2022 - CANAN ALKAN © Alle rechten voorbehouden.